Heeft u last van de hitte in uw kamer? Wij voorzien uw ramen ook van schermen. Deze zijn ideaal om warmtestraling buiten te houden en zo blijft uw kamer lekker fris. Vindt u het vervelend als er vliegen binnenkomen door open ramen en deuren? Geen probleem! Met onze vliegenramen en –deuren is dat probleem meteen opgelost. Bent u eerder op zoek naar rolluiken of panelen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! VdE-Montage staat voor u klaar in de hele regio Antwerpen.

Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of maak een afspraak en vraag een gratis offerte aan!

Professionele plaatsing met eigen afkitdienst

Voor ramen en deuren werken wij met aluminium of pvc. Dit zijn allebei kwaliteitsvolle producten. Aluminium heeft bijvoorbeeld een strakke uitstraling, is een sterk en duurzaam materiaal en brandveilig en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het beschikbaar in veel kleuren, zodat u altijd de kleur vindt die bij de stijl van uw woning past.

Pvc heeft op zijn beurt geluidswerende en energieverlagende eigenschappen, en is net als aluminium gemakkelijk te onderhouden. Weet u niet zeker welk materiaal het meest
geschikt is? Wij staan u graag bij met advies. Wij bieden ook een afkitdienst voor als u hulp nodig heeft met afkitten of elastisch voegwerk. Neem gewoon contact met ons op om uw wensen te bespreken en wij helpen u verder.

VDE Montage

Eigen afkitdienst